Asigurăm soluții

pentru clădirile /spațiile rezidențiale

cât și pentru cele industriale

SISTEME DE INTERFONIE ȘI VIDEOINTERFONIE

Sistemele de interfonie sunt sisteme audio și sunt utilizate în mod special în restrictionarea accesului într-un anumit perimetru cu posibilitatea identificarii apelantului. Acestea sunt des folosite pentru restrictionarea accesului în blocurile de locatari, case rezidențiale, etc. Sistemul este compus din unitatea exterioara, una sau mai multe unitati interioare și yala electromagnetica. Comunicatia intre postul de exterior și cel de interior se face bidirectional.

Fata de sistemele de interfonie, videointerfonie ofera și comunicatie video pe langa comunicatia audio . Sistemele sunt de obieci compuse din: panou de exterior, unitate de interior cu monitor, yala electromagnetica.Panoul de exterior are incorporata o camera video și astfel în momentul efectuarii apelului, pe monitorul interior apare și imaginea apelantului.

Panourile exterioare pot fi livrate și în configuratie cu cititor de proximitate incorporat sau cu cititor de amprentă.

Sistemele de interfonie și videointerfonie de ultima generatie folosesc comunicatia pe rețelele de date Ethernet și pot fi controlate cu aplicatie dedicata pe Smartphone.