Asigurăm soluții

pentru clădirile /spațiile rezidențiale

cât și pentru cele industriale

SISTEME DE ACCES HOTELIER

În general sistemele de control acces sau acces controlat au rolul de a limita accesul în diferse spattii inchise sau deschise marind astfel gradul de securitate și control.

Restrictionarea și accesul se face în funcție de drepturile de acces alocate fiecarei persoane astfel este oferita o administrare și un control riguros în zonele protejate.
Sistemele de control acces hotelier fac parte din ramura specifică zonelor și spațiilor de cazare.
Sistemele de control acces în camerele de hotel se pot imparti în sisteme locale nemonitorizate (Stand Alone) sau cititoare on-line conectate intr-o rețea de monitorizare și control la receptie.
Sistemele locale sunt realizate dintr-o broască automatizata montata direct pe usa, alimentata dintr-o baterie inclusă sau un cititor stand-alone ce actioneaza o yala electromagnetică montata în tocul usii.
Dupa intrarea în camera, cartelele sunt introduse în economizorul de energie pentru a activa rețeaua electrică din camera. Cardurile sunt programate la receptie pentru perioada de sedere a turistului și eventual i se alocă și drepturi de acces catre alte facilitati oferite (spa, sauna, piscine, etc)
Sistemele de control acces on-line folosesc același principiu de baza cu mentiunea că toate sistemele de acces se leaga la o centrăla de management prin rețea. Astfel, toate operatiunile sunt monitorizate în timp real la receptie asigurandu-se un confort și o siguranta sporita pentru vizitator.

Pentru configurarea optimă a unui sistem de control acces hoterlier, cât și pentru alte informații detaliate ale acestor sisteme vă rugam să ne contactati.