Asigurăm soluții

pentru clădirile /spațiile rezidențiale

cât și pentru cele industriale

SISTEME DE AUTOMATIZĂRI

Sistemele de automatizări se impart în două categorii: automatizări de porti și automatizări acces parcări.

Automatizările de porti sunt folosite pentru a spori confortul și accesibilitatea locuintei și se folosesc pentru următoarele tipuri de usi: batante, culisante sau porti de garaj.

Funcționarea unei porti batante are la baza două motoare actionate electric, montate pe cele două sectiuni ale usii. Sistemul mai include lampa de avertizare luminoasa, modul radio cu antenna, sistem folocelula , telecomenzi. Poarta culisanta folosește doar un motor montat în lateralul portii de access si folosește un sistem de cremaliera pentru inchiderea și deschiderea portii. Puterea motorului se dimensioneaza în funcție de greutatea și lungimea usii. Sistemul mai include lampa de avertizare luminoasa, modul radio cu antenna, sistem fotocelul, telecomenzi, etc
Portile de garaj folosesc un motor de actionare și are că parti accesorii aceleași parti componente ca și la sistemele de mai sus.

Toate aceste automatizări pot fi integrate cu sisteme de home management intelligent și corelat cu alte functii de automatizări (aprindere lumini exterioare, dezactivare alarmă perimetrala, etc)

Sistemele de automatizări parcări sunt folosite pentru a limita accesul în parcările publice sau private. În general sunt compuse dintr-o bariera cu brat de lungime variabila și un sistem de management al parcării care poate include: semafor liber/ocupat parcare, automat plata parcare, afișaj LED al locurilor de parcare libere, software intelligent pentru aplicații mobile. Se pot defini drepturi de acces permanente sau în funcție de orar prestabilit, se pot alocă cartele de acces pe baza de abonament, etc.

Toate sistemele prezentate mai sus pot fi instalate în aplicații mici (rezidențiale) cât și în aplicații industriale (hale, clădiri birouri, clădiri administrative, etc)

Pentru configurarea optimă a unui sistem de automatizare, cât și pentru alte informații detaliate ale acestor sisteme vă rugam să ne contactati.