Asigurăm soluții

pentru clădirile /spațiile rezidențiale

cât și pentru cele industriale

SISTEME DE ORDONARE COZI ÎN AȘTEPTARE

Sistemele de ordonare cozi sau managementul cozilor se refera la gestionarea fluxului de clienti incepand cu prealuarea clientului, informarea lui , directionarea catre serviciul solicitat sau livrarea produsului solicitat cât și obtinerea opinilor lor dupa obtinerea serviciilor. De asemenea sistemele de ordonare și gestionare a cozilor în asteptare permit analiza ulterioara a activitatii prin rapoarte complexe a activitatii angajaților.
Sistemele de ordonare cozi ajuta la creșterea productivitatii , reducerea costurilor și creșterea increderii clientului. De asemenea se elimina situatii de genul eu am venit primul să nu te baga în fata prin asigurarea transparentei totale în procesul de deservire.

Sistemele sunt compuse în general din panouri pentru alegerea optiunilor și eventual eliberarea biletului de ordine, sisteme de indrumare și afisare complexe, software.

Cu o larga experienta în instalarea sistemelor ELPAS și Q-Matic oferim soluții hardware și software complete , optimizate în funcție de necesitati.