Asigurăm soluții

pentru clădirile /spațiile rezidențiale

cât și pentru cele industriale

SISTEME DE SONORIZARE ȘI ADRESARE PUBLICĂ

Sistemele de sonorizare și adresare publică joacă un rol tot mai important în administrarea și controlarea sistemelor de siguranta a clădirilor industriale cât și în oferirea muzicii de ambient în centrele comerciale de mari dimensiuni.

Mesajele vocale (înregistrare sau transmise de catre un operator) ofera informații precise și actuale în privinta actiunilor ce trebuiesc puse în practică în cazul unei situatii de urgenta (incendiu, inundatie, etc).

Sistemele de sonorizare și adresare publică (PA) sunt des intalnite în magazine, spații comerciale, terase, restaurante, parcări, stadioane, clădiri de birouri, gari de transport aerian și terestru, etc. Sistemele de PA sunt legate în general la sistemele de detecție și alarmare la incendiu astfel, în cazul detecției unui inceput de incendiu sunt trimise alerte verbale preinregistrate catre persoanele aflate în zona incidenta.

Sistemele de PA sunt compuse în general compuse din Aplificator , difuzor, proiector de sunet, sursă de muzică ambientala, consola cu microfon, atenuatoare de volum. Pentru echipamentele vitale (amplificare, alimentare) este obligatorie folosirea unitatilor redundante cât și alegerea unor echipamente care să permita supravegherea liniei de difuzoare și managementul mesajelor.