Asigurăm soluții

pentru clădirile /spațiile rezidențiale

cât și pentru cele industriale

SUPRAVEGHERE VIDEO

Sistemul de supraveghere video sau CCTV (closed circuit televison) servește la urmărirea și înregistrarea imaginilor dintr-un anumit spațiu care trebuie monitorizat. Aceste sisteme oferă o serie de avantaje precum: reducerea costurilor privind securitatea, identificarea facilă a suspecților, simplitate și fiabilitate, scalabilitate, redundanță, raspuns rapid în situatii de criza. Printre principalele aplicații ale unui sistem CCTV sunt: controlul traficului, controlul mulțimilor, supraveghere acces în zone cu acces limitat, controlul angajaților, supraveghere parcări și magazine, controlul procesului industrial, etc.

Sistemul de supraveghere video este un sistem de televiziune ce opereaza în buclă, imaginile obținute de la sistemul video sunt disponibile unui număr limitat de utilizatori, în general celor conectați la bucla. Bucla este o legatura fizică ce interconecteaza diferite echipamente componente (camere video, unitati înregistrare, monitoare). Imaginile sunt transmise de obicei sub forma de semnal composit folosind că mediu de transmisie cablu coaxial (cu impedanta 75 ohm), cablu de date (UTP), fibră optică sau Wireless

Componentele unui sistem de supraveghere video sunt: 

- camerele de supraveghere video
– lentile: fixe sau varifocale, iris manual sau autoiris
- carcase: carcase termostatate cu grad de protecție pentru camerele de exterior
 – reflector IR
- Sistem alimentare camere: 220V, 24V, 12V CC
- monitor
- sistem de înregistrare: DVR, NVR, SD-CARD, Cloud, NAS, Server, etc
- Rack metallic, UPS
- alte accesorii: module de transmisie, module de protecție, comutatoare, multiplexoare
- mediul de transmisie: cablu coaxial, cablu UTP, fibră optica, echipamente wireless

Pentru configurarea optimă a unui sistem de supraveghere video, cât și pentru alte informații detaliate ale acestor sisteme vă rugam să ne contactati.